afdeling.gif

 


Nyhedsbreve


 

Weibel Scientific.jpg

Overenskomst på Weibel Scientific

Den 19. maj indgik 3F Nordsjælland Øst, sammen med øvrige CO organisationer, overenskomst med virksomheden Weibel Scientific, der ligger som nabo til 3F kontoret i Allerød. Overenskomsten omfatter alle medlemmer af CO industri, og det betyder, at også funktionærerne er dækket ind.

Weibel Scientific udvikler og producerer højteknologiske radarer, der anvendes så forskellige steder, som i rumforskning, flyindustri, forsvar og hos politiet. Virksomheden er førende i verden inden for udvikling af Doppler-radarer. 
 

Læs mere her


Sus Brodt og Klaus.jpg

Højesteretsdom om ugyldig afgørelse på sygedagpengeområdet.

Kommunerne har ikke ret til at stoppe udbetaling af ydelser med tilbagevirkende kraft, siger Højesteret.

I efteråret 2015, afsagde Højesteret dom om ugyldigt stop af sygedagpenge. Dommen sagde, at myndigheder ikke kan træffe afgørelser med tilbagevirkende kraft medmindre det fremgår af loven. Dommen gælder for hele det socialretlige område, dvs. sygedagpenge, kontanthjælp, ressourceforløb, fleksjob mv.

Læs mere her 


PM.jpg

Alle 3F'ere i job igen efter storkonkurs

Den 15 december 2015 gik familiefirmaet Prebens Minibusser A/S konkurs, og alle virksomhedens ansatte blev afskediget med øjeblikkelig virkning.

Via 3F Jobformidling har vi i dag i 3F Nordsjælland Øst et større netværk af virksomheder, som vi samarbejder med omkring rekruttering af arbejdskraft.

Det netværk gjorde vi i høj grad brug af, så blot 3 uger efter konkursen kunne vi med stolthed konstatere, at samtlige, 3F'ere der mistede deres arbejde ved konkursen, var i job igen mandag den 4. januar 2016.

Læs mere her


f+a+e.png

Kontingentsatser for 2016

Bestyrelsen har nu indstillet  budgettet for 2016 til godkendelse ved Generalforsamlingen torsdag d. 17. marts 2016. Derfor kan vi nu offentliggøre kontingentsatserne for 2016.

Satserne og sammensætningen af de mest almindelige medlemsskaber kan du se herunder:

Læs mere her 


2015


2014


2013


2012